Draag een vriend aan en Ontvang een beloning van € 1.000

Bij Tecforce zetten we ons in voor het creëren van kansen en het bevorderen van samenwerking. Met trots introduceren we ons unieke incentiveprogramma. Heb jij iemand in je netwerk die gepassioneerd is over techniek of momenteel een technische opleiding volgt? Breng hem of haar in contact met ons en profiteer zelf ook van aantrekkelijke voordelen!

Wanneer jij een vriend, collega of kennis naar Tecforce doorverwijst en deze persoon komt ons team versterken, ontvang jij als dank een mooie beloning. Jouw inzet om deze fantastische kans te delen wordt niet alleen enorm gewaardeerd, maar ook beloond met een passende incentive. Bij Tecforce erkennen we de waarde van jouw bijdrage en willen we die graag erkennen!

Werk jij voor Tecforce?

Bring a Friend campagne is alleen beschikbaar voor professionals die in dienst zijn bij Tecforce.

De medewerker gaat aan de slag en jij krijgt je vergoeding

Zodra we een geschikte opdracht hebben gevonden en de medewerker begint met werken, komt de persoon die hem of haar heeft aangedragen in aanmerking voor de eerder genoemde vergoeding. Deze vergoeding wordt uitgekeerd nadat de medewerker de proeftijd succesvol heeft afgerond.

Ken jij een professional in jouw kennissenkring?

Het is heel eenvoudig: ken jij iemand met technische vaardigheden die nog niet bij Tecforce is ingeschreven? Moedig die persoon dan aan om zich bij ons aan te melden. Je kunt ons een handje helpen door de contactgegevens van je vriend of collega door te geven aan jouw contactpersoon bij Tecforce. Jouw contactpersoon zal vervolgens contact met je opnemen om het vervolgtraject te bespreken.

Bij Tecforce zijn we altijd op zoek naar nieuw talent in de technische sector. Samen kunnen we groeien en nieuwe kansen creëren. Dus twijfel niet om jouw netwerk in te zetten en ons te helpen ons bereik te vergroten.

Stel jouw kennis voor aan Tecforce en draag bij aan het netwerkproces. Wij verwelkomen nieuwe professionals.

Dit zijn de spelregels

Meer weten over de spelregels van de campagne Bring a Friend bij Tecforce?

Download de spelregels