Branches

Tecforce is actief in verschillende technische branches. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij de juiste specialisten koppelen aan diverse uitdagende projecten. Lees hieronder meer over de branches waarin we gespecialiseerd zijn.

Bouw en civiel

Op zoek naar naar een uitdagende functie binnen de bouw en civiele techniek? Dat kan bij Tecforce! Een wereld waarin CO2 neutraal bouwen met ‘slimme’ materialen en minder verbruik van energie steeds meer in de spotlight komen te staan.

Lees verder

Installatietechniek

Overweeg je om te gaan werken in de installatietechniek? Welkom in een branche die je letterlijk overal vindt. De toepasbaarheid van het vak is vooral terug te vinden binnen de woningbouw, utiliteit en industrie. Als specialist ben je betrokken vanaf het voorlopig ontwerp tot aan de oplevering en de nazorg (het onderhoud).

Lees verder

Machinebouw

Welkom in de wereld van machines die complexer worden. Modules, machines, robots én bedrijven communiceren met elkaar op basis van intelligente software en internet. Van productiemachines tot productielijnen, logistieke systemen, installaties of hightech oplossingen. In al deze industrieën worden specifieke medewerkers met hun eigen expertise gevraagd.

Lees verder

Olie, gas en petrochemie

Omdat de (petro)chemische industrie veelal afhankelijk is van de aanvoer van grondstoffen vanaf het water, bevinden onze opdrachtgevers zich doorgaans in en rond belangrijke havengebieden. Om daar goed op in te spelen en onze dienstverlening zo lokaal en persoonlijk mogelijk te kunnen organiseren is Tecforce Energy dan ook actief vanuit kantoren in Antwerpen, Barendrecht (Rotterdam) en vanuit een inhouse kantoor op het Chemiepark in Delfzijl.

Lees verder

Overheid

Tecforce is ook actief in de publieke sector, zo hebben we diverse, uitdagende opdrachten uitstaan bij bijvoorbeeld gemeentes, provincies, Rijkswaterstaat en andere overheidsinstellingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote projecten zoals de nieuwe verbindingsboog tussen de A13 en de A16 Rotterdam.

Lees verder