Wat zeggen Tecforcers?

Tecforce verbindt technische professionals aan uitdagende projecten en uiteenlopende opdrachtgevers. Lees hier de verhalen van échte Tecforcers.

Peter van Dijk

Peter van Dijk

Onze Peter, al ruim 20 jaar werkzaam via het oude Isoper, Teqoia en nu via Tecforce. Echt wel iemand waar wij trots op zijn! Neem graag een kijkje in zijn carrière. Lees wat hem drijft en waar hij zich dagelijks mee bezighoudt.

Monica Gortzak

Monica Gortzak

Onmoet Monica, medewerker Project Controls & -Support bij  Delrin. Al een lange tijd een bekende van ons (sinds 1996!). Lees wat haar drijft, waar zij zich dagelijks mee bezig houdt en hoe het voor haar is om al een ruime tijd ''part of our force'' te zijn. 

Ronny Warnars

Ronny Warnars

Wij zijn trots op onze collega's! Daarom stellen we graag onze collega's aan jullie voor en geven we jullie graag een kijkje in hun carrière. Lees wat onze collega's drijft, waar zij zich dagelijks mee bezig houden en hoe het is om ''part of our force'' te zijn. Ontmoet Ronny, projectleider WTB.

Joris Stegeman

Joris Stegeman

Neem een kijkje in Joris zijn carrière. Gestart als stagiair en voegt nu enorm veel waarde toe als accountmanager. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees wat hem drijft, waar hij zich dagelijks mee bezig houdt en hoe het is om ''part of our force'' te zijn. 

Mitch van Breugelen

Mitch van Breugelen

Meet onze Mitch! Senior accountmanager bij Tecforce op onze locatie in Zeist. Lees waar hij zich mee bezig houdt, wat hem drijft en hoe het is om ''part of our force'' te zijn. 

Jasper Schulp

Jasper Schulp

Wij zijn trots op onze collega's Daarom stellen we graag onze collega's aan jullie voor en geven we jullie graag een kijkje in hun carrière. Lees wat onze collega's drijft, waar zij zich dagelijks mee bezig houden en hoe het is om ''part of our force'' te zijn. Ontmoet Jasper, projectmanager groen en spelen.

Krishna Ramtahalsing

Krishna Ramtahalsing

Wij zijn trots op onze collega's Daarom stellen we graag onze collega's aan jullie voor en geven we jullie graag een kijkje in hun carrière. Lees wat onze collega's drijft, waar zij zich dagelijks mee bezig houden en hoe het is om ''part of our force'' te zijn. Ontmoet Krishna, GBO Consulent bij BAM- Telecom.

Tom de Smit

Tom de Smit

Wij zijn trots op onze mensen. Daarom stellen we graag onze interne collega's aan jullie voor en geven we jullie graag een kijkje in hun carrière. Lees wat onze collega's drijft, waar zij zich dagelijks mee bezig houden en hoe het is om ''part of our force'' te zijn. Ontmoet Tom, senior accountmanager bij Tecforce op ons hoofdkantoor in Barendrecht.

Enrique Campa

Enrique Campa

5 jaar geleden kwam Enrique naar Nederland om de Master Energy en Environmental Sciences te volgen. Via destijds Teqoia ging hij aan de slag bij Petrodec.

Somayeh Ahmadi

Somayeh Ahmadi

Somayeh volgde haar opleiding Olie en Gas in Iran en behaalde haar PHD Fluid Mechanical Engineering Energy Systems in Oostenrijk. Ze werkt nu mee aan de duurzame energietransitie bij Gasunie.