Werken voor Overheid

Vacatures bij Overheid

Tecforce is ook actief in de publieke sector, zo hebben we diverse, uitdagende opdrachten uitstaan bij bijvoorbeeld gemeentes, provincies, Rijkswaterstaat en andere overheidsinstellingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote projecten zoals de verbreding van de A16 Rotterdam. De kansen en mogelijkheden binnen deze sector zijn eindeloos, samen met jou gaan we ontdekken hoe je jouw talenten kan ontplooien en inzetten binnen een van deze overheidsinstanties.

Bekijk onze vacatures bij de overheid

Vragen? Laten we praten!

Martijn de Rooij

Neem contact op met

Martijn de Rooij

martijn.de.rooij@tecforce.nl

Meer weten over werken voor de overheid?

Of je nu een bouwinspecteur, inkoopadviseur, toezichthouder bouw, of omgevingsmanager bent, bij Tecforce begrijpen we hoe jouw specifieke vaardigheden en ervaringen kunnen bijdragen aan de succesvolle uitvoering van overheidsprojecten. Samen met jou verkennen we de eindeloze kansen en mogelijkheden binnen de publieke sector, met als doel om een perfecte match te vinden waar jouw talenten volledig tot hun recht komen en waar je een significante impact kunt maken.

Werken voor de overheid via Tecforce betekent dat je deel uitmaakt van betekenisvolle projecten die niet alleen je professionele groei stimuleren, maar ook een positieve invloed hebben op de samenleving. Ben je klaar om jouw carrière binnen de overheidssector naar een hoger niveau te tillen en een verschil te maken met jouw werk? Neem dan direct contact op met Tecforce en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen in het vinden van de ideale positie binnen de publieke sector. Jouw toekomst in het bijdragen aan belangrijke overheidsprojecten begint hier!