Installatietechniek vacatures

Werken in de installatietechniek

Overweeg je om te gaan werken in de installatietechniek? Installatietechniek vind je letterlijk overal. De toepasbaarheid van het vak is vooral terug te vinden binnen de woningbouw, utiliteit en industrie. Onze specialisten werken zowel binnen de openbare ruimtes (OV/VRI) als bij grote ziekenhuis en complexe utilitaire en industriële vraagstukken. Onze specialisten houden zich bezig vanaf het voorlopig ontwerp tot aan de oplevering en de nazorg (het onderhoud).

Wat is installatietechniek precies?

In de installatietechniek worden elektro-, werktuigbouwkundige en koeltechnische onderdelen samengesteld tot een funtioneel geheel. Je staat er misschien niet meer zo vaak bij stil, maar installatietechniek komt heel veel voor in ons dagelijks leven. Je vindt technische installaties in ons werk en in ons privéleven. Het is dan ook een enorm breed vakgebied, waar enorm veel kansen en uitdagingen liggen. Heb jij HBO werk- en denkniveau? En wil je aan de slag als BIM modelleur in de installatietechniek of ligt jouw passie meer bij een functie als Engineer? Neem een kijkje in onze vacatures installatietechniek.

Vacatures in de installatietechniek

Bij ons kun je terecht voor diverse vacatures in de installatietechniek. Zo hebben we regelmatig vacatures in de installatietechniek voor projectleiders, installatiemonteurs, elektromonteurs, engineers of werkvoorbereiders. Of je nu een mbo- of hbo-opleiding hebt afgerond, wij helpen jouw graag naar de ideale baan in de installatietechniek.

Bekijk vacatures Installatietechniek