Werken bij Tecforce

TECHNISCH DETACHEERDER

In onze wereld waarin technologie steeds belangrijker wordt, groeien bedrijven soms onverwacht snel, vallen technische projecten soms veel groter uit of is er soms specialistische kennis nodig die niet in huis is.

Wij als technisch detacheerder, hebben een groot netwerk aan professionals op uiteenlopende gebieden. Onze professionals kunnen aan de slag op projectbasis, voor bepaalde tijd of vast in dienst.

Online sollicitatie

Na je sollicitatie controleren we je cv en motivatiebrief.

Online sollicitatie

Ontvang een reactie

We nemen telefonisch en/of per e-mail contact met je op.

Ontvang een reactie

Eerste kennismakingsgesprek

Samen gaan we het gesprek aan en kijken we waar je ambities liggen. Je komt meer te weten over de functie en over Tecforce als werkgever.

Eerste kennismakingsgesprek

Assessment

Zo krijgen we inzicht in je talent en je drijfveren. Het assessment kost je ongeveer 30 minuten en je kunt direct je rapportage inzien.

Assessment

Tweede kennismakingsgesprek

We bespreken je assessment en kijken samen naar de match met je team, de functie en Tecforce als werkgever. Hierbij vormt je assessment een hulpmiddel voor het tweede gesprek.

Tweede kennismakingsgesprek

Contractvoorstel

Goed nieuws! Je bent aangenomen, welkom bij Tecforce!

Contractvoorstel

Start!

Je start op het hoofdkantoor in Barendrecht. Dit doen we om je klaar te stomen voor je nieuwe uitdaging.

Start!

FUNTOWORK

ERVARINGEN VAN JE COLLEGA'S

Peter van Dijk

Peter van Dijk

Onze Peter, al ruim 20 jaar werkzaam via het oude Isoper, Teqoia en nu via Tecforce. Echt wel iemand waar wij trots op zijn! Neem graag een kijkje in zijn carrière. Lees wat hem drijft en waar hij zich dagelijks mee bezighoudt.

Monica Gortzak

Monica Gortzak

Onmoet Monica, medewerker Project Controls & -Support bij  Delrin. Al een lange tijd een bekende van ons (sinds 1996!). Lees wat haar drijft, waar zij zich dagelijks mee bezig houdt en hoe het voor haar is om al een ruime tijd ''part of our force'' te zijn. 

Ronny Warnars

Ronny Warnars

Wij zijn trots op onze collega's! Daarom stellen we graag onze collega's aan jullie voor en geven we jullie graag een kijkje in hun carrière. Lees wat onze collega's drijft, waar zij zich dagelijks mee bezig houden en hoe het is om ''part of our force'' te zijn. Ontmoet Ronny, projectleider WTB.

Lees alle ervaringen

ONZE OPDRACHTGEVERS

shell chemours arcadis bayer total

ALLE VACATURES

Zoekopdracht verfijnen

Wis alle filters

Accountmanager

Groningen
€ 2500 - € 4000
Intern

Ben je al werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling, snap je de diverse technische profielen en wil je jouw klanten in de regio Groningen en omstreken echt helpen met de juiste kandidaten? Lees dan snel verder!

Logistiek manager

Veldhoven
€ 4200 - € 5500
Installatietechniek

Jij, als medior logistiek manager in Veldhoven, bent een meester in het stellen van prioriteiten en denkt graag mee over het verbeteren van processen. Sluit je aan bij deze wereldleider in technische dienstverlening en breng je carrière naar een hoger niveau!

Recruiter

Barendrecht
€ 3000 - € 5000
Intern

Technische professionals, wij zoeken ze en jij als recruiter weet als geen ander waar en hoe ze te vinden zijn! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarin groei, gezamenlijke successen en veel werkplezier centraal staan en wil je meewerken aan verdere groei en professionalisering van recruitment binnen Tecforce? Ik kan niet wachten om je te ontmoeten.

E&I Engineer

Delftzijl
€ 3200 - € 4200
Petrochemie

Wij zijn op zoek naar een Senior E&I Engineer in omgeving Delftzijl die Zorg wil dragen voor de installatie, uitbreiding, onderhoud en beheer van de DCS- en PLC-systemen.

Engineer Industrie

Dordrecht
€ 4000 - € 5000
Civiel

Als jij houdt van het omzetten van een idee op papier naar een volledig ontwerp en wil werken in een dynamisch team waar professionaliteit en gezelligheid samenkomen, kom dan in ons team in Dordrecht versterken als Engineer Industrie.

Ontdek jouw potentieel, laat je talenten stralen!

Meld je nu aan voor ons open sollicitatieformulier. De deur naar onbegrensde mogelijkheden staat voor je open. Ga nu de uitdaging aan!

Marketeer Allround

Barendrecht
€ 4000 - € 4800
Intern

Ben jij een ervaren (recruitment)marketeer met een passie voor het optimaliseren van campagnes en het versterken van merken? Dan zijn wij op zoek naar jou! TecqGroep, de holding van Maintec en Tecforce, zoekt een gedreven en allround marketeer om ons team te versterken. Zoek je een veelzijdige marketinguitdaging? Bij TecqGroep in Barendrecht kun je jouw vaardigheden inzetten voor diverse marketingactiviteiten. Werk flexibel vanuit huis en draag bij aan onze groei. Klaar voor jouw volgende marketinguitdaging? Lees snel verder om te lezen wat wij jou kunnen bieden!

Accountmanager

Barendrecht
€ 3000 - € 5000
Intern

Heb jij al de nodige ervaring in de arbeidsbemiddeling, het liefst op het gebied van zwaardere technische profielen? Wil jij echt het verschil maken voor jouw klanten? Sluit je aan bij Tecforce! In de functie van accountmanager krijg jij alle vrijheid om jouw functie zelf in te vullen. Hard werken, samen met jouw collega’s, maar ook soms bijna vergeten dat je aan het werk bent door onze epische bedrijfsfeesten, stoom af kunnen afblazen met een potje dart of tafelvoetbal én weekafsluitingen in onze eigen bar. Interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Construction Supervisor Mechanical & Piping

Botlek
€ 5500 - € 7500
Petrochemie

Ben jij een ervaren Construction Supervisor Mechanical & Piping die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de Botlek? Onze opdrachtgever heeft een boeiend multidisciplinair constructieproject in deze regio en is dringend op zoek naar jou! Als jij gepassioneerd bent in het aansturen van Piping supervisors, het leiden van voortgangsvergaderingen en het bewaken van de voortgang van werkzaamheden, dan willen we heel graag van je horen!

Accountmanager publieke domein

Barendrecht
€ 2500 - € 4000
Intern

Heb jij al ervaring in de arbeidsbemiddeling, het publieke domein is hierbij een absolute pre, en wil je jouw klanten echt helpen met de juiste technische kandidaten? We gaan graag met je in gesprek!

Accountmanager

Den Bosch
€ 2500 - € 4000
Intern

Ben jij onze nieuwe collega; ervaring binnen arbeidsbemiddeling, kennis van de diverse technische profielen en gedreven om succesvol te zijn? Ga jij het verschil maken in de regio Zuid-Nederland? Lees dan snel verder!

Ontdek jouw potentieel, laat je talenten stralen!

Meld je nu aan voor ons open sollicitatieformulier. De deur naar onbegrensde mogelijkheden staat voor je open. Ga nu de uitdaging aan!

Accountmanager

Groningen
€ 3000 - € 4000
Intern

Technische professionals, wij zoeken ze en jij weet als geen ander waar ze te vinden zijn! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarin groei, gezamenlijke successen en veel werkplezier centraal staan? Bij Tecforce ga jij elke dag met plezier naar je werk omdat je supertoffe collega's hebt. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

LEADING IN CONNECTION

Wij geloven dat verbinden op persoonlijk niveau nodig is om een sterke en langdurige relatie met elkaar op te bouwen. Daarom leren wij onze talenten eerst goed kennen, om deze vervolgens te kunnen ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.

Goed werkgeverschap betekent voor ons aandacht hebben voor de mens in iedere medewerker. Dit vraagt ook dat je veel persoonlijk in contact bent met elkaar.

Door een eigen aanpak, oprechte interesse en betrokkenheid halen we de beste inzichten voor onze opdrachtgevers naar boven.

Groot landelijk netwerk

Groot landelijk netwerk

We hebben een uitgebreid netwerk van zowel opdrachtgever en specialisten. Vanuit zes vestigingen verspreid door Nederland en België matchen we de juiste specialist met de opdrachtgever. Zo bieden we je altijd het juiste project.

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

We zien dat de techniek aan het veranderen is en willen jou de middelen bieden om mee te veranderen. Train je soft skill technische know-how en communicatieve vaardigheden door middel van trainingen via Tecforce.

30+ jaar ervaring in de techniek

30+ jaar ervaring in de techniek

We hebben onze sporen in de techniek inmiddels verdiend. Met meer dan dertig jaar ervaring weten we wat de uitdagingen zijn, wat er benodigd is voor welk project, en hoe we daar als Tecforce op kunnen inspelen. Ervaring waar jij als specialist van profiteert!

Onze Ecovadis certificering is vernieuwd en we zijn ontzettend trots! We blijven onze klanten en professionals verzekeren van onze toewijding aan de planeet en de maatschappij.

Download Certificering

Vragen? Laten we praten!

Bij Tecforce zijn we ons volledig bewust van hoe uitdagend het kan zijn om die perfecte baan of de volgende stap in je carrière te vinden. Ben je een accountmanager die streeft naar een rol met meer verantwoordelijkheid, of een recruiter die droomt van het werken met een groter en diverser kandidatenbestand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Patrick Schmitt

Neem contact op met

Patrick Schmitt

patrick.schmitt@tecforce.nl