Olie, gas en petrochemie

Werken in de olie industrie, gas of petrochemie

Werken in de olie industrie, gas of petrochemie? Dan zit je goed bij Tecforce. Welkom aan het begin van de industriële keten. De wereld van multinationals, maar ook van challengers die het anders willen doen. Ze scheiden ruwe olie in verschillende ‘fracties’ voor brandstof of als basis voor producten zoals kunststoffen, synthetische vezels, kunstrubber, wasmiddelen en voor de farmaceutische industrie. De wereld van olie, gas en petrochemie staat voor grote uitdagingen. Hoe schakel je om naar herbruikbare grondstoffen? Hoe maak je processen efficiënter, veiliger en duurzamer? Als specialist in engineering, constructie, projectleiding, projectmanagement, inkoop of werkvoorbereiding sta je in het midden van deze dynamiek. Of je nu meewerkt aan de voorbereiding van een shutdown & turnaround traject. Een ontwerp maakt voor een nieuwe PET-fabriek. Of de bouw begeleidt van het grootste compressorstation van Nederland. Wij vinden een uitdaging die bij je past wanneer je wilt werken in de olie industrie, gas of petrochemie.

Specialist in de wereld van olie, gas & petrochemie

Historisch gezien is Tecforce een specialist in het bemiddelen van hooggeschoolde technici in de olie-, gas en petrochemie. Met een scherp oog op de projecten van onze opdrachtgevers detacheren wij technisch specialisten die het verschil maken. Om die reden zijn er al veel bedrijven die ons als preffered supplier hebben geselecteerd. Zo kunnen wij veel betekenen in de functies document controller, scheduler, werkvoorbereider, supervisor, constructie manager, en projectmanager. Maar ook engineers en designers kunnen wij aan een uitdagend nieuw project koppelen!

Bekijk onze vacatures in de olie, gas & petrochemie

Maak deel uit van de oplossing

De sector olie, gas en petrochemie bevindt zich op een kritiek kruispunt, met de kans om een leidende rol te spelen in de transitie naar een duurzamere toekomst. Jouw kennis, vaardigheden en passie zijn essentieel in deze reis. Ben je klaar om je aan te sluiten bij een team dat vooroploopt in innovatie en duurzaamheid? Ontdek dan onze vacatures en zet de eerste stap naar een carrière die niet alleen impact heeft op de industrie, maar ook op de wereld.

Vragen? Laten we praten!

Cris Montero

Neem contact op met

Cris Montero

cris.montero@tecforce.nl