Voor opdrachtgevers

Onze ervaring en netwerk

Met onze jarenlange ervaring in uiteenlopende technische branches én ons uitgebreide netwerk, weten we voor jou de juiste match te maken. Wij hebben de specialist met de juiste kennis en ervaring in ons netwerk, en we kijken ook of deze past bij jullie bedrijfscultuur en ambities. Doordat we kritisch kijken naar jullie behoefte, en tijd besteden aan de juiste match, zijn jullie gegarandeerd van kwaliteit. Dat scheelt kosten en tijd!

Onze professionals

Jouw persoonlijke accountmanager bij Tecforce kent de technische branches en vakdisciplines van voor tot achter. Zij weten wat specialisten drijft en zien onze Tecforcers als drijvende kracht achter de techniek. In samenspraak detacheren we de juiste specialisten om jouw meest uitdagende technische projecten tot een succes te brengen!

"Wat ik heel prettig vind, is dat Tecforce regelmatig incheckt om te vragen hoe alles gaat, ook als we op dat moment even geen uitdagingen hebben''.

Rob van Gils, Shell

155

Klanten

We hebben onze sporen in de techniek inmiddels verdiend. Met meer dan dertig jaar ervaring weten we wat de uitdagingen zijn, wat er benodigd is voor elk project en hoe we daar als Tecforce op kunnen inspelen. Daar profiteer je van!

30

Jaar ervaring

We zijn met onze expertise een partner voor technisch specialisten. We denken mee met je carriereplanning en zullen je ontlasten in al de randzaken. We adviseren je in de te volgen route naar een nieuw technisch project. We helpen je om hiervan een succesvolle periode te maken.

Onze opdrachtgevers

Shell Chemours Arcadis Bayer Total

Branches

Olie, gas & petrochemie

Werken in de olie industrie, gas of petrochemie? Dan zit je goed bij Tecforce. Welkom aan het begin van de industriële keten. De wereld van multinationals, maar ook van challengers die het anders willen doen.

Lees meer

Machinebouw

Van productiemachines tot productielijnen, logistieke systemen, installaties of hightech oplossingen. In al deze industrieën worden specifieke medewerkers met hun eigen expertise gevraagd.

Lees meer

Overheid

Tecforce is ook actief in de publieke sector, zo hebben we diverse, uitdagende opdrachten uitstaan bij bijvoorbeeld gemeentes, provincies, Rijkswaterstaat en andere overheidsinstellingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote projecten zoals de verbreding van de A16 Rotterdam.

Lees meer

Bouw & Civiel

Op zoek naar naar een uitdagende functie binnen de bouw en civiele techniek? Dat kan bij Tecforce! Een wereld waarin CO2 neutraal bouwen met ‘slimme’ materialen en minder verbruik van energie steeds meer in de spotlight komen te staan.

Lees meer

Installatietechniek

Overweeg je om te gaan werken in de installatietechniek? Welkom in een branche die je letterlijk overal vindt. De toepasbaarheid van het vak is vooral terug te vinden binnen de woningbouw, utiliteit en industrie.

Lees meer

Vragen? Laten we praten!

Bij Tecforce begrijpen we de uitdagingen die komen kijken bij het vinden van de ideale technische professional. Als technisch intermediair zijn we erop gericht om jou als opdrachtgever te ondersteunen bij het vinden van de juiste technische talenten voor jouw organisatie. We bieden een one-stopshop oplossing voor al je behoeften op het gebied van technisch personeel. Dit betekent dat we niet alleen bij Tecforce een breed scala aan gespecialiseerde technische professionals beschikbaar hebben, maar dat we ook extra ondersteuning kunnen bieden vanuit Maintec. Hierdoor kunnen we een nog breder spectrum aan technische expertise en diensten aanbieden, waardoor we nog beter in staat zijn om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of het nu gaat om tijdelijke projectondersteuning, permanente plaatsingen of specifieke technische vaardigheden, wij staan klaar om je te helpen de perfecte match te vinden.

Rick Wiegerinck

Neem contact op met

Rick Wiegerinck

rick.wiegerinck@tecforce.nl