Project Engineer

Ben jij een ervaren project Engineer die graag aan de slag wilt bij een toonaangevend bedrijf? Lees dan verder. De werkzaamheden zullen bestaan uit het assisteren van de project manager op meerdere projecten van kleinere omvang. Het betreft een rol met een veelal organiserende en coördineerde rol, waarbij de project engineer met alle afdelingen binnen opdrachtgever werkt.

Oeps 😔

Dat is jammer, dezé vacature is helaas niet meer beschikbaar. Gelukkig hebben we wel een reeks aan andere vacatures in het vakgebied Petrochemie, of zoek jij vacatures in de omgeving van Barendrecht?

Snel aan de slag in het vakgebied Petrochemie?

Bij Tecforce kijken we samen naar je behoeftes en wensen voor de leukste baan. Om je goed te kunnen helpen hebben we wat informatie over je nodig, dus schrijf je nu in en dan gaan wij opzoek naar de perfecte baan voor jou!

Inschrijven

Zoek vacatures

Wat ga je doen?

De functiehouder is (mede) verantwoordelijk voor zijn/haar eigen veiligheid, voor het aanspreken van anderen op onveilig gedrag en het (laten) corrigeren en melden van een onveilige situatie. De functiehouder zal bij gevaren en risico’s ten aanzien van Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu (VGWM) direct ingrijpen en verdere rapportage verzorgen. De functiehouder is zich bewust van de risico’s verbonden aan het uitvoeren van zijn/haar werkzaamheden. De functiehouder dient mee te werken aan door GPR gegeven instructies op gebied van VGWM. De functiehouder zal werken volgens de geldende procedures zodat er zo min mogelijk schade aan het milieu wordt toegebracht. De veiligheidsbeginselen van GPR vloeien voort uit de SHE policy van de corporate Mission & Vision Statements van de opdrachtgever.

Medior (3-5 jaar ervaring)

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Assen, Hengelo en Eindhoven

40 uur
€ 4000 - € 6000
Pensioenregeling
Persoonlijk ontwikkelplan
Toegang tot coach
Uitdagende projecten

Wat verwachten wij van jou?

 •  Minimaal een afgeronde technische MBO/HBO opleiding;
 •  Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
 •  Brownfield project ervaring;
 •  Project Engineering ervaring op een portfolio van kleinere projecten;
 •  Nederlandse en Engelse taalvaardigheid;
 •  Bij voorkeur ervaring in een “Owner environment”

Wat kun je van ons verwachten?

Ontdek de buitengewone voordelen van een loopbaan bij ons! Wanneer je ervoor kiest om deel uit te maken van ons team, profiteer je van een breed scala aan fantastische voordelen die jouw professionele groei en persoonlijke ontwikkeling bevorderen. We zijn enthousiast om met jou te praten en jouw doelen en ambities te ondersteunen. Hier zijn enkele van de voordelen die je kunt verwachten:

 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris;
 • 8,33% vakantiebijslag;
 • Vakantiedagen volgens de cao;
 • Mogelijkheid tot pensioenopbouw via Tecforce Professionals;
 • Een leaseauto of reiskostenvergoeding.
Project Engineer

Kennismaking met Tecforce

Project Engineer

Project bespreken bij klant

Project Engineer

Contract

Project Engineer

Onboarding

Project Engineer

Start eerste project