Een uitdagende baan bij Gasunie

Somayeh Ahmadi

Van een Olie en Gas opleiding in Iran naar een grote kans bij Gasunie in Nederland. Somayeh was op zoek naar een leuke baan die aansloot op haar interesses. Via destijds Teqoia kwam ze terecht bij Gasunie waar ze enorm veel kan leren.

“In mijn functie als Process Engineer bij Gasunie kan ik zoveel leren en ik ben nog lang niet uitgeleerd.”

Somayeh Ahmadi Process Engineer bij Gasunie

Aan de slag bij Gasunie

Maak kennis met Somayeh Ahmadi. In Iran volgde ze de opleiding Olie en Gas en voor haar PHD Fluid Mechanical Engineering Energy Systems kwam ze naar Oostenrijk. Somayeh was op zoek naar een uitdagende baan die aansloot op haar opleiding en interesses. In februari 2020 begon haar zoektocht, maar kwam ze door corona geen passende vacatures tegen. Op een gegeven moment benaderde destijds Teqoia haar en werd ze voorgesteld aan Gasunie. In 2020 ging ze aan de slag als Process Engineer en kreeg ze de kans om tegelijkertijd de Nederlandse taal te leren.

Meewerken aan de duurzame energietransitie

De duurzame energietransitie is een belangrijk onderwerp binnen Gasunie. Dit was geheel nieuw voor Somayeh. Ze was op zoek naar een leuke baan die aansloot op haar studie. “Als Process Engineer bij Gasunie kan ik zoveel leren en ik ben nog lang niet uitgeleerd.” zegt Somayeh vol enthousiasme. Ze kijkt erg uit wat de toekomst binnen dit bedrijf haar verder te brengen heeft!