Wat is je functie bij Tecforce? En kun je vertellen wat jouw werkzaamheden zijn?

Projectleider WTB in de installatietechniek. Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van alle activiteiten die bijdragen aan een efficiënte uitvoering van projecten.

Ook breng ik de risico's in kaart en signaleer ik eventuele afwijkingen. Ik werk nauw samen met de werkvoorbereider en projectcoördinator aan de realisatie van verschillende grote projecten. Daarnaast heb ik regelmatig klantcontact, overleggen en stuur ik aan op deadlines en veiligheid. 

Hoe ben je bij Tecforce terecht gekomen?

Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Rick. Zo kwamen we in gesprek en heb ik mijn wensen en ambities kenbaar kunnen maken.

Wat vind je het leukste aan jouw baan?

Meestal multidisciplinair, dicht bij de klant. En zorgen dat de opdrachtgever tevreden is met het beoogde financiële project resultaat.

Hoe ervaar je de samenwerking met Tecforce?

Goed, zaken zijn goed geregeld en indien niet wordt het snel opgelost. De samenwerking bij de opdrachtgever (extern) is zeer prettig en professioneel, intern zijn de contacten met mijn accountmanager goed en stemmen we regelmatig af over de voortgang van het project. 

Niet lullen maar poetsen is de mentaliteit die Ronny het best kenmerkt.