Hoe ben je bij Tecforce terecht gekomen?

Ik had in mijn eerdere werk financieel/administratief contact met diverse detacheerders, waaronder Tecforce (toen nog Isoper). In het bijzonder met Tecforce had ik goede ervaringen en goede contacten. Toen ik eind 1996 bij DuPont (nu Delrin) gedetacheerd aan het werk kon, vroeg DuPont mij via welk bureau ik wilde werken. Ik hoefde er geen moment over na te denken: bij Tecforce. En de rest is geschiedenis.

Hoe ervaar je werken voor Tecforce?

Bij Tecforce zijn de lijnen kort, duidelijk en goed. Ik werk met veel plezier en vertrouwen voor, bij en met Tecforce.

Wat is je functie bij Tecforce? En kun je vertellen wat jouw werkzaamheden zijn?

Ik ben gedetacheerd werkzaam bij Delrin in de functie van Project Controls & -Support. Een baan met veel uiteenlopende werkzaamheden, met de nadruk op het financeel-administratief ondersteunen van de engineeringsafdeling. Een baan waar ik mede door de afwisselende werkzaamheden veel energie uithaal.

Kun je een specifiek project/moment bij Tecforce noemen waar je trots op bent en waarom?

Ik ben trots op mijn huidige baan bij Delrin in het algemeen. Ik heb het ontzettend goed naar mijn zin, het werk is interessant en de sfeer tussen de collega’s is een van de beste, zo niet de beste, die ik in mijn diverse werkomgevingen heb meegemaakt. Daarnaast heb ik de afgelopen paar jaar, waarin privé een zwaar beroep op mij is gedaan, heel veel steun en begrip van Tecforce ondervonden. Tecforce heeft me op alle mogelijke manieren geholpen om alle ballen in de lucht te houden. In het bijzonder daarvoor ben ik Tecforce erg dankbaar.

''Eind 1996 vroeg mijn toenmalige opdrachtgever via welk bureau ik wilde werken, zonder te aarzelen zei ik: Tecforce!''