Vertel! Wie ben jij?

Ik ben Mitch van Breugelen en inmiddels ruim twee jaar werkzaam bij Tecforce. Een aantal maanden geleden ben ik doorgegroeid en mag ik mijzelf senior accountmanager noemen, een hele toffe uitdaging!

Het leuke aan dit beroep vind ik dat ik mensen verder help. Verder helpen in ontwikkeling of door een kans te vinden in de carrière. Hier krijg ik dan ook veel energie van. Verder ben ik persoonlijk graag veel bezig met sport. Onder andere bij de sportschool, voetbalveld en de padelbaan ben ik regelmatig te vinden.

Hoe omschrijf jij de cultuur bij Tecforce? 

De cultuur van Tecforce is heel open en eerlijk. Bij ons kan je zeggen waar het op staat en elkaar feedback geven. Ik denk ook dat we een verbetercultuur hebben. Elke afdeling is dagelijks bezig om beter te worden en te leren. 

Hoe ziet een dag er als accountmanager eruit?

Als accountmanager is geen dag hetzelfde. Een mooie cliché, maar toch is het echt zo. De ene dag gaan wij mee met een kandidaat mee op een gesprek bij een klant (ja, bij ons krijg je persoonlijke begeleiding).

De andere dag breng ik een bezoek aan een van onze collega’s in het werkveld. En weer de volgende dag ben ik aan het recruiten en brainstormen met collega’s op kantoor.

Kortom, veel variatie en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dat is ook het mooie aan de functie van Accountmanager bij Tecforce.

Hoe komt funtowork tot uiting bij jou op de werkvloer?

Voor mij zit funtowork in verschillende dingen. Overdag een keer lachen met elkaar, maar ook leuke dingen doen. Bij Tecforce hebben we minimaal ieder kwartaal iets gaafs op de agenda staan en daarnaast proberen we dus vaker dan eens per kwartaal met elkaar te lachen. 

Als jij Tecforce in 4 woorden moest omschrijven, welke 4 woorden zijn het dan?

Dan val ik toch maar terug op de 4 G’s haha.

Gedreven, Gezellig, Groei en Gastvrij.

Van al deze woorden komt er bij Tecforce wel iets terug, maar het gastvrije laat vooral zien dat iedereen bij ons zichzelf mag zijn.