Vertel! Wie ben jij?

Ik ben Tom de Smit, 28 jaar en ik woon in Zwijndrecht samen met mijn vriendin Sanne en dochter Ruby. Ik ben inmiddels zo’n 4,5 werkzaam bij Tecforce waar ik begonnen ben als recruiter en inmiddels werkzaam ben als Senior Accountmanager. Vanuit deze rol bedien ik onze grootste klanten.

In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met mijn gezin. Daarnaast hou ik van lekker borrelen, festivals en ben ik fanatiek Feyenoord supporter. Ik ben graag omringd door mensen, er zijn regelmatig mensen bij ons thuis over de vloer. Ik vind het erg gezellig om samen met vrienden of familie lekker te eten en een drankje te drinken.

''De cultuur bij Tecforce zou ik omschrijven als familiair. Alle collega’s gaan laagdrempelig en fijn met elkaar om''.

Hoe omschrijf jij de cultuur bij Tecforce? 

De sfeer is uitstekend op kantoor. Binnen mijn functie geniet ik veel vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren, dat vind ik erg fijn. Daarnaast wordt iedereen  binnen onze organisatie gelijk behandeld, je kan bijvoorbeeld net zo makkelijk een praatje maken met de CEO als met iemand van de marketing afdeling of een recruiter, dat spreekt mij heel erg aan.

Hoe komt funtowork tot uiting bij jou op de werkvloer?

Ik hou er van om in contact te staan met mensen, in mijn functie spreek ik dagelijks verschillende type mensen. Zo spreek ik hoogopgeleide technische professionals, schuif ik regelmatig aan bij hoge managers van onze opdrachtgevers en sta ik nauw contact met ons interne personeel. De afwisseling hiervan vind ik erg fijn. Ook om deze verschillende mensen bij elkaar te brengen is erg leuk. Wij zien onze externe medewerkers dan ook echt als collega’s. Regelmatig organiseren wij leuke avonden bij ons op het hoofdkantoor en doen we met ons team leuke dingen.

Daarnaast haal ik veel werkplezier uit de successen die wij boeken. Van het binnen halen van een nieuwe opdracht krijg ik enorm veel energie en deze passie delen al onze interne collega’s.